x 

0
Nyomtatás

HAVAS-hegyi KÉKFRANKOS 2015

Készítése: Az érett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás, napi háromszori kézi csömöszölés következett. A törkölykalap lesüllyedése után néhány nappal- hála a tároló helység 18 fokos melegének az almasav bomlás spontán beindult és 5-6 nap alatt lezajlott. Lé elválasztás után a nemes nedű nagyobb része 500 literes fahordóba került, kisebb része kórtartályba érlelődött 15 hónapon át. Borunk, mely a Kárpát – medence legelterjedtebb szőlőjéből készült, mélyvörös színű, gyümölcsös illatú és aromájú elegáns száraz bor, finom, ropogós savakkal.

Érlelés: Nagyobb része 500 literes fahordóban, kisebb része kórtartályban érlelődött 15 hónapon át

Alkohol: 12,0 % vol
Szállítás DPD Futárszolgálat 1 524 Ft
1 524 Ft