x 

0
Találatok: 1 - 10 / 10

Vörösborok

HAVAS - hegyi BLAUBURGER 2014

Készítés: A teljes érésben lévő szőlő bogyózását követően három hétig héjon áztattuk. A spontán erjedés befejeztével...

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi CABERNET SAUVIGNON 2014

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

3 810 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi TURÁN 2014

Készítése: A szőlő bogyózását követően 10 napos héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes nedű 12 hónapon...

3 556 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi CABERNET FRANC 2014

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

3 556 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi KÉKFRANKOS 2015

Készítése: Az érett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás, napi háromszori kézi csömöszölés következett. A...

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁMOR 2016

Három kiváló kékszőlő /Kékfrankos, Cabernet franc és Blauburger egybeszüretelésével készült ez a gyümölcsös illat- és...

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTÉ BORA 2016

Különlegesen szép, a maradék természetes cukortartalma miatt behízelgően finom, Cabernet Sauvignon-ból készült testes...

2 286 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI MERLOT 2016

Készítése: A jól beérett szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után három hétig héjon áztattuk, spontán...

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI PINOT NOIR 2016

Készítése: A teljesen beérett szőlőt a kézi szüret után lebogyóztuk, majd 17 napig héjon áztattuk és erjesztettük. A...

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI VÖRÖS CUVÉE 2014

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 2 hetes héjon áztatás következett. Léelválasztás után a nemes...

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint