Fehérborok
HAVAS-hegyi CHARDONNAY 2015
Készítése: Az enyhén túlérett szőlő bogyózását követően 6 órás héjon áztatás, majd 24 órás mustülepítés következett....
MÁTRAI Sárgamuskotály 2019
Készítése: A szépen beérett szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...
HAVAS HEGYI ZENIT 2014
Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd Bogyózást követően a cefrét egy napig héjon áztattuk....
HAVAS - hegyi O-Z cuvée 2013
Készítése: Mindkét fajtát (OLASZRIZLING, ZENIT) a kézi szüretet követően bogyóztuk, majd egy napig héjon áztattuk hűvös...
HAVAS-hegyi SZÜRKEBARÁT 2012
Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük , majd 24 órás mustülepítés következett hűtött...
MÁTRAI MUSCAT OTTONEL 2016
Ez a szőlőfajta igen érzékeny a virágzáskori hűvösebb időre. 2016-ban szerencsésen alakultak a hőmérsékleti viszonyok,...
CSERSZEGI FŰSZERES 2017
A májusi jégverés a 15-20 cm-es hajtások 90 %-át letörte. A megmaradt termésből egy friss, ropogós közepes testű, de...
OLASZRIZLING 2018
Spontán erjesztett, tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes, természetes ,száraz fehérbor a Laczkó Borháztól....
LIZETT 2018
Igazi borcsemege ínyenceknek! Spontán erjesztett , tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes, természetes félédes...