x 

0
Találatok: 1 - 12 / 12

Fehérborok

HAVAS-hegyi CHARDONNAY 2015

Készítése: Az enyhén túlérett szőlő bogyózását követően 6 órás héjon áztatás, majd 24 órás mustülepítés következett....

2 286 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Sárgamuskotály 2014

Készítése: A szépen beérett szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS HEGYI ZENIT 2014

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd Bogyózást követően a cefrét egy napig héjon áztattuk....

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi O-Z cuvée 2013

Készítése: Mindkét fajtát (OLASZRIZLING, ZENIT) a kézi szüretet követően bogyóztuk, majd egy napig héjon áztattuk hűvös...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi PATA VEZÉR 2012

Készítése: Borászatunk nagy QV-je négy fajta borszőlő egybeszüreteléséből született. Így a különböző fajták más és más...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi SZÜRKEBARÁT 2012

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük , majd 24 órás mustülepítés következett hűtött...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI PATA VEZÉR 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük , majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI EDIT cuvée 2011

Készítése: Mindkét szőlőfajtát /Chardonnay,Szürkebarát/kissé túléretten szüreteltük, majd 24 órás mustülepítés...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI OLASZRIZLING 2011

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 3...

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI SAUVIGNON BLANC 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

1 016 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI RIZLINGSZILVÁNI 2011

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 18...

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI MUSCAT OTTONEL 2011

Készítése: Az enyhén túlérett szőlő bogyózását követően 6 órás héjon áztatás, majd 24 órás mustülepítés következett....

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint