x 

0
Találatok: 1 - 18 / 18

Borkülönlegességek

HAVAS - hegyi CABERNET SAUVIGNON 2012

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

22 225 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi TURÁN 2014

Készítése: A szőlő bogyózását követően 10 napos héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes nedű 12 hónapon...

3 175 Ft
Jelenlegi raktárszint

LIZETT 2014

ZENIT szőlőből készült ez a késői szüretelésű , természetes maradékcukor tartalma miatt félédes , testes fehérbor ,...

6 350 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI ZENIT 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

20 320 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Turán 2011

Készítése: A túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjonáztatás következett. Léelválasztás után a nemes nedű 10...

22 860 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi CHARDONNAY 2012

Készítése: Az enyhén túlérett szőlő bogyózását követően 6 órás héjon áztatás, majd 24 órás mustülepítés következett....

22 225 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi CABERNET FRANC MÁMOR 2013

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

10 795 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi SZARVASJÁRÁS 2013

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

10 795 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Sárgamuskotály „ Te aranyos „ 2013

Készítése: A késői szüretelésű szőlőt kézzel szüreteltük , majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...

8 255 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Sárgamuskotály „ Szelina „ 2013

Készítése: A késői szüretelésű szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...

8 255 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI RIZLINGSZILVÁNI 2011

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 18...

3 810 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI SAUVIGNON BLANC 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

7 620 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI OLASZRIZLING 2019

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 3...

3 175 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI EDIT cuvée 2011

Készítése: Mindkét szőlőfajtát /Chardonnay,Szürkebarát/kissé túléretten szüreteltük, majd 24 órás mustülepítés...

3 810 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI PATA VEZÉR 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük , majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

4 445 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi PATA VEZÉR 2019

Készítése: Borászatunk nagy QV-je négy fajta borszőlő egybeszüreteléséből született. Így a különböző fajták más és más...

3 175 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi O-Z cuvée 2013

Készítése: Mindkét fajtát (OLASZRIZLING, ZENIT) a kézi szüretet követően bogyóztuk, majd egy napig héjon áztattuk hűvös...

2 540 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS HEGYI ZENIT 2019

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd Bogyózást követően a cefrét egy napig héjon áztattuk....

3 175 Ft
Jelenlegi raktárszint