Borkülönlegességek
HAVAS - hegyi CABERNET FRANC MÁMOR 2013
Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...
HAVAS - hegyi CABERNET SAUVIGNON 2012
Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...
HAVAS - hegyi O-Z cuvée 2013
Készítése: Mindkét fajtát (OLASZRIZLING, ZENIT) a kézi szüretet követően bogyóztuk, majd egy napig héjon áztattuk hűvös...
HAVAS - hegyi SZARVASJÁRÁS 2013
Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...
HAVAS - hegyi TURÁN 2014
Készítése: A szőlő bogyózását követően 10 napos héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes nedű 12 hónapon...
HAVAS HEGYI ZENIT 2019
Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd Bogyózást követően a cefrét egy napig héjon áztattuk....
HAVAS-hegyi CHARDONNAY 2012
Készítése: Az enyhén túlérett szőlő bogyózását követően 6 órás héjon áztatás, majd 24 órás mustülepítés következett....
HAVAS-hegyi PATA VEZÉR 2019
Készítése: Borászatunk nagy QV-je négy fajta borszőlő egybeszüreteléséből született. Így a különböző fajták más és más...
LIZETT 2014
ZENIT szőlőből készült ez a késői szüretelésű , természetes maradékcukor tartalma miatt félédes , testes fehérbor ,...
MÁTRAI EDIT cuvée 2011
Készítése: Mindkét szőlőfajtát /Chardonnay,Szürkebarát/kissé túléretten szüreteltük, majd 24 órás mustülepítés...
MÁTRAI OLASZRIZLING 2019
Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 3...
MÁTRAI PATA VEZÉR 2011
Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük , majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...
MÁTRAI RIZLINGSZILVÁNI 2011
Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 18...
MÁTRAI Sárgamuskotály „ Szelina „ 2013
Készítése: A késői szüretelésű szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...
MÁTRAI Sárgamuskotály „ Te aranyos „ 2013
Készítése: A késői szüretelésű szőlőt kézzel szüreteltük , majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...
MÁTRAI SAUVIGNON BLANC 2011
Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...
MÁTRAI Turán 2011
Készítése: A túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjonáztatás következett. Léelválasztás után a nemes nedű 10...
MÁTRAI ZENIT 2011
Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...