x 

0
Találatok: 1 - 16 / 16

Borkülönlegességek

HAVAS-hegyi PATA VEZÉR 2012

Készítése: Borászatunk nagy QV-je négy fajta borszőlő egybeszüreteléséből született. Így a különböző fajták más és más...

1 270 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI PATA VEZÉR 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük , majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

1 270 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI EDIT cuvée 2011

Készítése: Mindkét szőlőfajtát /Chardonnay,Szürkebarát/kissé túléretten szüreteltük, majd 24 órás mustülepítés...

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI OLASZRIZLING 2011

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 3...

1 524 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI SAUVIGNON BLANC 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

2 286 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI RIZLINGSZILVÁNI 2011

Készítése: Az enyhén túlérett szőlőt egész fürtökben préseltük, majd 24 órás mustülepítés következett. Az erjedés 18...

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Sárgamuskotály „ Szelina „ 2013

Készítése: A késői szüretelésű szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...

4 445 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Sárgamuskotály „ Te aranyos „ 2013

Készítése: A késői szüretelésű szőlőt kézzel szüreteltük , majd bogyózás után egy napos héjon áztatás és egy napos...

4 445 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi SZARVASJÁRÁS 2013

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

5 715 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi CABERNET FRANC MÁMOR 2013

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

8 255 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS - hegyi CABERNET SAUVIGNON 2012

Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...

12 065 Ft
Jelenlegi raktárszint

HAVAS-hegyi CHARDONNAY 2012

Készítése: Az enyhén túlérett szőlő bogyózását követően 6 órás héjon áztatás, majd 24 órás mustülepítés következett....

22 225 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI Turán 2011

Készítése: A túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjonáztatás következett. Léelválasztás után a nemes nedű 10...

15 875 Ft
Jelenlegi raktárszint

MÁTRAI ZENIT 2011

Készítése: A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, majd egész fürtös préselés után egy napos mustülepítés...

20 320 Ft
Jelenlegi raktárszint

LIZETT 2014

ZENIT szőlőből készült ez a késői szüretelésű , természetes maradékcukor tartalma miatt félédes , testes fehérbor ,...

10 795 Ft
Jelenlegi raktárszint

LIZETTE Sweet „ DUBAI”

Különböző évjáratú , magas maradékcukortartalmú ZENIT és RIZLINGSZILVÁNI borok házasságából született ez a gazdag...

1 905 Ft
Jelenlegi raktárszint